Get Instant Quote

Професионално прилагодување на мувла во FCE

FCE е компанија специјализирана за производство на високопрецизни калапи за вбризгување, која се занимава со производство на медицински, двобојни калапи и ултра тенки кутии за етикетирање во мувла.Како и развој и производство на калапи за апарати за домаќинство, автоделови и секојдневни потреби.Компанијата располага со група на високотехнолошки дизајнери со богато искуство во развојот на мувла и квалификуван производствен персонал, кои ни обезбедуваат поволна референтна вредност за производство на различни видови пластични калапи и производство на калапи со инјектирање и обезбедуваат квалитет и квалитет на висококвалитетни калапи.Ефикасна брзина на производство.

Taizhou Huangyan Aorui Mold Co., Ltd. главно произведува калапи за инјектирање од следниве категории:
1- Серии на мувла со две бои: калап за чаши со две бои, калап за чинии со две бои, калап за рачка за нож со две бои, итн.
2- Серии на калапи со тенкоѕидни калапи: мувла за кутии за пакување храна, калап за саксии за еднократна употреба, калап за кутии за сладолед, калап за кутии за сирење итн.
3- Серии на калапи за етикетирање во мувла: калап за кофа за боја и калап за етикетирање на капакот на кофата за боја, кутија за пакување храна и калап за капак, калап за етикетирање на стол во калапот итн.
4- Серии на калапи за транспорт: мувла за кутија за превртување зеленчук, калап за кутија за промет на пиво, калап за кола за промет на кола, калап за голем пластичен послужавник, калап за кутија за алат, итн.
5- Серии на калапи за дневни потреби: калап за прибор, калап за маса, калап за стол, калап за ѓубре, калап за столче итн.
6- Серија на калапи за пакување: мувла за преформи за шишиња ПЕТ, мувла за капак, мувла за кутии за пакување храна итн.
7- Серии на калапи за монтирање цевки: калап за монтирање на цевки од ПВЦ, калап за фитинг цевки PPR, калап за фитинг цевки од ПП итн.
8- Серии на калапи за апарати за домаќинство: мувла за додатоци за фрижидер, мувла за додатоци за машина за перење, мувла за додатоци за климатизери итн.

Платете ги нашите напори и презентирајте ги нашите извонредни и висококвалитетни калапи за вас.Изберете нас и искористете ја нашата професионална технологија за да ја додадеме нашата сила во развојот на вашето претпријатие.Ние ќе ви обезбедиме развој на мувла за вашите производи.вашиот трошок.Скратете го вашиот производствен циклус и изнесете ги вашите производи на пазарот пред предвиденото!Верувам дека вашиот бизнис ќе биде попросперитетен под нашата соработка!


Време на објавување: 29.08.2022